سایت مپ چیست؟نقشه سایت sitemap xml سئو سئو سایت سئو ایران
انتشار: خرداد 23، 1403
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

سایت مپ چیست؟نقشه سایت sitemap xml سئو سئو سایت سئو ایران

احتمالا برخی آدرس ها با محتوای تکراری ایندکس شده بودند و گوگل اونها رو از لیست خودش خارج کرده. شما باید تنها یک دامنه اصلی در وبمستر داشته باشید و نباید سایت با هر دو آدرس با www و بدون www در دسترس گوگل باشد! پیشنهاد میکنم مقاله تعیین دامنه اصلی سایت را مطالعه کنید. این نقشه سایتی ست که خود اپن کارت به طور پیش فرض میسازه .

اگر از یوست استفاده نمی کنید، افزونه های دیگری هم مثل Google XML Sitemaps که برای ایجاد سایت مپ به شما کمک می کند. نکته اصلی در استفاده از این روش و روش های مشابه برای ایجاد نقشه سایت این است که در صورت اضافه شدن صفحات جدید شما بایستی مجددا نقشه سایت را بسازید تا محتوای جدید نیز درون نقشه سایت نمایش داده شود. در واقع مزیت اصلی وردپرس و افزونه های سئو وردپرس در این است که این ابزارها با اضافه شدن محتوای جدید بصورت خودکار نقشه سایت شما را بروز می کنند. با توجه به نوع سیستم مدیریت محتوا سایت خود میتوانید پلاگین های رایگان و غیر رایگان بسیاری بیابید که بسادگی یک نقشه سایت ایجاد می کنند. تعداد این پلاگین ها بقدری است که نامبردن آنها خود چندین و چند صفحه خواهد شد. از مزایایی این روش داینامیک بودن سایت مپ و عدم نیاز به دانلود مداوم یک نسخه جدید از نقشه سایت است.

  • سپس به سادگی باید آن را در سایت خود بارگذاری کرده و آن را در کنسول جستجوی Google اضافه کنید تا روند خزیدن سریع شود.
  • پیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.
  • ولی وقتی سایت جا بیفته و جایگاهش رو بدست بیاره دیگه نیازی نیست.
  • در دسترس بودن صفحه با هر دو آدرس مشکلی ایجاد نمیکند ولی فرمت مورد قبول برای گوگل XML است.
  • و سوال دیگه اینکه در گوگل نیوز آیا باید نقشه نیوز رو معرفی کرد؟؟ اگر پاسخ مثبت هست لطفا مسیر ثبت رو هم بگید.

افزونه یوست سئو شامل ویژگی های متنوعی از جمله ایجاد و مدیریت نقشه سایت است. پس از نصب و فعال سازی این افزونه از منوی “سئو” گزینه “عمومی” را انتخاب کنید، در صفحه ای که باز می شود وارد تب “امکانات” شوید. روش های مختلفی برای ایجاد نقشه سایت وجود دارد، برخی پلتفرم ها اینکار را به صورت خودکار انجام می دهند، در برخی دیگر باید پلاگین مربوطه را نصب کنید. در هر صورت باید بدانید که نقشه سایت یک فایل ایستا و ثابت نیست و دائما در حال تغییر است، به همین دلیل بایستی از ابزارهایی که اینکار را به صورت خودکار انجام می دهند استفاده کنید. اگر یک نقشه سایت ایجاد کنید و آن را در سایت خود بارگذاری کنید ، در نهایت Googlebot آن را پیدا می کند. با این حال ، شما می توانید روند کار را سرعت بخشید ، و از ربات بخواهید که زودتر به این اطلاعات جدید نگاه کند.

برای آدرس های متعدد در یک سایت، می توان از ابزارهایی همچون Find Broken Link و Find Broken Links, Redirects & Google Sitemap Generator Free Tool استفاده کرد. اختیاریتاریخ آخرین به روزرسانی صفحه مورد نظر است که به شکل YYYY-MM-DD نوشته می شود.اختیاریاین تگ مشخص می کند که هر چند وقت یکبار این صفحه تغییر می کند. این مقدار یکسری اطلاعات کلی را برای موتورهای جستجو فراهم می کند که ممکن است با تعداد دفعات بررسی خزنده های گوگل ارتباط نداشته باشد.

نقشه سایت HTML

چنانچه سایت شما صفحات بیشتری دارد، لازم است این نرم افزار را به نسخه پولی ارتقا دهید. به عبارتی می توان گفت که Screaming Frog کلیه مراحل بالا را بدون آنکه شما را درگیر کدنویسی کند انجام می دهد. کافی است به تب های مختلف نرم افزار رفته و تغییرات مد نظر خود را انجام دهید، آنگاه تمامی کدهای فایل سایت مپ شما به طور خودکار تغییر می کنند. در طرف مقابل، sitemap برای خزیدن و فهرست بندی وب سایت از ضروریات است تا محتوای موجود در آن بتواند در نتایج جستجو رتبه بندی شود. این به کاربر در پیمایش و درک وب سایت شما کمک می کند، اما همچنین به برقراری ارتباط با موتورهای جستجو کمک می کند. نقشه سایت یا سایت مپ گوگل فایلی شامل صفحات مهم وب سایت شما است.

فقط نسخه کنونیکال URL را در نقشه سایت خود اضافه کنید.

اطلاعاتی در مورد بهترین وب سایت هایی که با پرسش جستجوی آن ها مطابقت دارد به کاربر ارائه می شود و وب سایت ها را به محض درخواست در دسترس کاربران قرار می دهد. این همه به لطف خزیدن و نمایه سازی موفقیت آمیز وب سایت است که توسط خزنده و اسپایدر موتور جستجو انجام شده است. سایت مپ XML شبیه فهرستی از URL هاست اما برخی اطلاعات اضافی به آن اضافه شده است. این اطلاعات اضافی شامل برچسب هایی به معنی تعداد دفعات به روزرسانی صفحه و به معنی سطح اهمیت یک url است.

این افزونه امکان تهیه و ساخت سایت مپ برای سایت شما را دارد. اما امکانات آن به نسبت افزونه های دیگری که تا اینجا معرفی کردیم، کمی کمتر است. به طور مثال شما خودتان باید به صورت دستی، نقشه سایت را در موتورهای جست و جو ثبت کنید و این افزونه، این کار را به صورت خودکار انجام نمی دهد. تا این جا در مورد چیستی و مزایای نقشه سایت یا همان سایت مپ گفتیم.

به صفحات با کیفیت در نقشه سایت خود اولویت بالاتری بدهید. سئو سایت های چندزبانه پیچیدگی بیشتری نسبت به سایت های دیگر دارد. با وب 24 همراه باشید تا با سئو سایت های چندزبانه و مراحل انجام آن آشنا شوید.