آموزش ثبت نقشه سایت در گوگل معرفی نقشه سایت به گوگل
انتشار: تیر 22، 1403
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

آموزش ثبت نقشه سایت در گوگل معرفی نقشه سایت به گوگل

اگر از کاربران وردپرس هستید، احتمالا افزونه Yoast SEO را تاکنون در آن نصب کرده اید. این افزونه رایگان دارای قابلیت تولید نقشه سایت داینامیک است. کافیست پس از نصب آن به تنظیمات آن رفته و وارد تب ویژگی ها شوید. همانطور که در قسمت چپ تصویر بالا می بینید نام نقشه های سایت با شماره از یکدیگر تفیکیک شده اند. تنها دانستن اینکه 64% صفحات وب سایت ایندکس شده اند، خیلی چیز خوبی نیست. نیاز است که ما بدانیم کدام بخش از سایت تحت تاثیر قرار گرفته و ایندکس نشده اند.

  • در واقع سایت مپ تنها به بررسی سریعتر و راحت تر محتوای سایت شما توسط گوگل کمک می کند.
  • کدهای XML معتبر با تگ های شروع (بازشونده) “ “ آغاز می شوند که یک تگ الزامی است.
  • مهمترین بخشی که باید مدیریت کنید نوع نوشته ها و دسته بندی هایی است که قصد دارید در نقشه سایت شما حضور داشته باشند.
  • این صفحات معمولا شانسی برای کسب جایگاه در نتایج جستجو ندارند و کمکی به سئو سایت شما نخواهند کرد.

از آنجا که صفحه درباره ما یکی از مهم ترین صفحات هر سایتی است، بنابراین در بالاترین ردیف نمودار قرار دارد. دقت کنید که مثلاً صفحه تیم مدیریت به اندازه صفحه محصولات یا قیمت گذاری و وبلاگ اهمیت ندارد و لذا در سطح سوم نمودار سلسله مراتب قرار می گیرد. این یک قسمت حیاتی از جذب اسپایدر برای خزیدن و فهرست بندی یک وب سایت است.

ساخت نقشه سایت در yoast seo

فرمت قابل قبول XML است.همانطور که در اموزش به صورت تصویری هم موجود است در افزونه Yoast از قسمت قابلیت ها گزینه نقشه های XML سایت رو فعال کنید. با کلیک روی آیکون علامت سوال می تونید نقشه سایت رو با فرمت XML دریافت کنید. این نقشه توسط افزونه سئو وردپرس ساخته شده که یکی از معتبرترین افزونه های سئو بشمار میاد.

ساخت نقشه سایت (site map)

نقشه های سایت می توانند توسط gzip فشرده شده (نام فایل چیزی شبیه به sitemap.xml.gz خواهد شد) تا در میزان استفاده از پهنای باند سایت صرفه جویی گردد. اما دقت داشته باشید که در هر صورت این فایل پس از خارج شدن از حالت فشرده، همچنان بایستی حداکثر 50 مگابایت باشد. تلاش برای فریب گوگل در زمان بروزرسانی وب سایت تاثیر مثبتی نداشته و حتی ممکن است که منجر به پنالتی گوگل شود. البته افزونه ها معمولا هر بخش را به صورت مجزا تولید کرده و همه نقشه ها را در یک فایل به اسم sitemap_index تجمیع می کنند. با توجه به محبوبیت وردپرس در فضای وب، در این ویدیو 5 دقیقه ای، با تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps و منطق درست برای استفاده از امکانات آن آشنا می شویم.

موتورهای جستجو و کاربران باید بتوانند ارتباط بین صفحات را بیابند، با پیچیدگی بیهوده ارتباط بین صفحات، امکان یافتن ارتباطات برای کاربران و موتورهای جستجو سخت خواهد شد. اگر تنها در جایی یک موتور جستجو با یک URL دارای نقشه سایت XML رو به رو شود بسیار بعید است که URL رتبه بگیرد. آن صفحه ممکن است ایندکس شود اما اعتبار سایتی را ندارد که لینک های HTML به صفحه منتقل می کنند. موتورهای جستجو و خزنده های دیگری هستند که تنها از نقشه سایت XML استفاده می کنند.