
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
نقشه سایت چیست؟ آموزش ساخت سایت مپ و معرفی به گوگل آکادمی وبسیما
برای این منظور خطوط زیر را به فایل robots.txt اضافه کنید. © ۱۴۰۱ تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به گروه دیجیتال نردبانمی باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می نویسم. سئو محصول چیست و چگونه سئو محصولات سایت را انجام دهیم؟ راهنمای قدم به قدم سئو محصولات سایت را در وب 24 بخوانید. کالکشنی از ابزارهای لازم و ضروری که هر مدیر سایت یا طراح سایت حرفه ای باید داشته باشه رو از ما هدیه بگیرید. در بخش جامعه می توانید سوالات خود را بپرسید و با سایر هم میهنان وردپرسی در ارتباط باشید.
هر کدام از آنها دارای ارزش و استفاده مختلف برای بهینه سازی موتور جستجو هستند. نقشه سایت HTML در درجه اول برای دسترسی کاربران به ساختار سایت شما طراحی شده است. نقشه سایت XML منحصرا تضمین می کند که خزنده های موتور جستجو URLهای لیست شده بر روی سایت را ایندکس کنند. هر sitemap دارای نقاط قوت و ضعف برای استفاده در سئو هستند.
- البته افزونه ها معمولا هر بخش را به صورت مجزا تولید کرده و همه نقشه ها را در یک فایل به اسم sitemap_index تجمیع می کنند.
- در این افزونه، ابزارهای متعددی جهت بهینه کردن سئوی پست های وبلاگ تعبیه شده است.
- بیش از ۲ میلیون سایت مختلف در دنیا از این افزونه بهره می برند.
- با کلیک بر روی مشاهده نقشه سایت، تمامی نقشه های سایتتان به صورت لیست نشان داده می شود.
- کنسول جستجوی گوگل در برخی مواقع می تواند خسته کننده باشد، به طور مثال اگر شما صفحه داشته باشید و صرفا صفحه ی شما ایندکس شوند شما نمی توانید بفهمید که مشکل این 5000 صفحه که ایندکس نمی شوند چیست.
وجود نقشه سایت (سایت مپ) به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای وب سایت شمارا پیدا کند، تا کراولر ها بتوانند به راحتی سایت را ایندکس کنند. نقشه های سایت همچنین به موتورهای جستجو می گویند که کدام صفحات در سایت شما مهم هستند. اگر نخواهید که تمام صفحات سایت در نقشه HYML قرار داشته باشد. می توانید ساختار درختی یک سایت مپ را در نسخه HTML بصورت گرافیکی پیاده کنید. با کمک کتابخانه های جاوا اسکریپت این ساختار درختی میتواند از جذابیت های گرافیکی بیشتری نیز استفاده کند.
به منظور دسترسی آسوده تر در هنگام نظر دهی، نام، ایمیل و وبسایت مرا در این مرورگر ذخیره کن. هدر دادن منابع سرور برای این صفحات، باعث از بین رفتن Crawl Budget شما می شود. به این ترتیب صفحات ارزشمند و مهمی که واقعاً نیاز به ایندکس شدن دارند خیلی دیرتر به نتایج جستجو راه پیدا می کنند. بدون شک شما هم می خواهید ربات گوگل Crawl Budget سایت تان را به بهترین شکل ممکن مصرف کند. به عبارت دیگر، ربات گوگل باید ارزشمندترین و مهم ترین صفحات شمارا ایندکس کند. درهرصورت، هنگامی که سایت مپ خود را ایجاد کردید، توصیه می کنیم به صورت دستی نگاهی به آن داشته باشید.
خدمات طراحی سایت
این افزونه از سال ۲۰۰۷ میلادی منتشر شده و تا کنون بیش از دو میلیون دانلود داشته. در اینجا ما می خواهیم سایت مپ XML بسازیم بنابراین گزینه Create XML Sitemap را انتخاب می کنیم. XML یا Extensionable Markup Language، فرمی برای رمزگذاری اطلاعات در قالب آسان خواندن برای موتورهای جستجو است.
مراحل کلی ساخت سایت مپ
خوشبختانه در اکثر افزونه های سئوی وردپرس، قابلیت اصلاح سایت مپ وجود دارد. به کمک این افزونه ها می توان موارد نامطلوب را حذف یا exclude کرد. برای ارتقای رتبه سایت خود در گوگل باید سعی کنید هر تعداد ترفند سئو را که می دانید را بکار ببرید. ساخت sitemap یا همان نقشه سایت، یکی از راهکارهای بسیار مهم و به نوعی پیش نیاز برای فعالیت های سئوی داخلی سایت است. اما پیش از هر چیز بهتر است با مفهوم سایت مپ آشنا شویم و پس از آن در مورد چرایی و چگونگی ساخت نقشه سایت صحبت کنیم. زمانی که سایت یا فروشگاه اینترنتی شما راه اندازی شد باید نقشه آن را در سرچ کنسول ثبت کنید، تا گوگل صفحات شما را شناسایی کند و بعد از هربار بروز رسانی نیز آنها را مورد بررسی قرار دهد.
ساده ترین راهکار ایجاد سایت مپ های XML، استفاده از این افزونه پرکاربرد است. در این افزونه، ابزارهای متعددی جهت بهینه کردن سئوی پست های وبلاگ تعبیه شده است. بسیاری از امکانات سایت مپ این افزونه در نسخه رایگان افزونه قابل دسترسی است، با این حال برای ایجاد سایت مپ مواردی چون سایت مپ اخبار و ویدئوها لازم است نسخه پولی آن را فعال کنید. پس از فعالسازی، برای اعمال تغییرات مدنظر خود به سربرگ Sitemaps (نقشه های سایت) بروید. ثبت نقشه سایت به بهتر دیده شدن صفحات سایت شما توسط گوگل کمک می کند.
این نمونه از سایت مپ ها با فرمت XML تهیه می شوند و با نسخه HTML که در بالا بررسی کردیم کاملا متفاوت است و با نام پیش فرض sitemap.xml در مسیر اصلی سایت قرار دارد. این نقشه سایت می تواند به فرمت XML ایجاد شود و به موتور جستجو ارسال شود؛ بنابراین آنها می توانند به طور مؤثرتر وبسایت را بررسی کنند. سایتتان برای ارسال محتوای کل سایت به موتورهای جستجو باید دارای نقشه سایت با فرمت XML باشد؛ تا خواندن آن برای موتورهای جستجو قابل درک گردد. با داشتن نقشه سایت مناسب احتمال ایندکس شدن صفحات شما در موتورهای جستجو به شدت افزایش می یابد. از این برچسب برای شروع و پایان کدهایی که در ساخت نقشه سایت از اون ها استفاده می کنیم استفاده میشه. در فضای بین اون ها داده های ترکیبی ( بقیه کدها ) قرار میگیرن.