نقشه سایت چیست ؟ تاثیر نقشه سایت در سئو
انتشار: خرداد 21، 1403
بروزرسانی: 24 خرداد 1404

نقشه سایت چیست ؟ تاثیر نقشه سایت در سئو

و این سایت مپ نسخه ای از متن با نمای کلی site navigation می باشد. موتورهای جستجو با استفاده از sitemap از همه صفحات موجود در وبسایت شما مطلع می شوند. اگر پیام “Sitemap index processed successfully” را مشاهده کردید، نشان دهنده این است که موتور جستجوی گوگل با موفقیت نقشه سایت شمارا مورد کراولر قرار داده است. داشتن دو نقشه سایت ضرورتی نداره ولی مهم برای گوگل اون چیزی است که بهش معرفی میکنید از طریق اکانت وبمستر. نقشه سایت شما مناسب کاربران سایت است، نقشه سایت برای گوگل باید در فرمت XML مانند آنچه در مقاله معرفی کردیم ساخته شود. این فایل رو نیازی نیست که گوگل ایندکس کنه یا توی سایت مپ باشه.

  • اگر دارای یک سایت خبری هستید، می توانید این موضوع را در معرفی نقشه سایت به گوگل تبیین کنید.
  • همه URLها از سایت شما لیست می شوند، و این حاوی صفحاتی است که نمی توانستند توسط موتور جستجو پیدا شوند.
  • نقشه سایتم را ساخته ام و نقشه سایت دارای فایل ایندکس است.
  • 2- فایل نقشه سایت شما باید روی هاست و پوشه اصلی فایل ها قرار گیرد.
  • این برنامه برای مک، ویندوز و اوبونتو عرضه شده و با استفاده از نسخه رایگان آن می توانید تا ۵۰۰ صفحه را در سایت مپ خود قرار دهید.
  • به عبارت دیگر، اطلاعات جزئی در مورد محتوای وبسایت شما را برای موتورهای جستجو فراهم می کند.

از اضافه کردن صفحات با محتوای تکراری در نقشه سایت نظیر برچسب های نوشته و محصولات خودداری کنید. نقشه سایت بررسی و فهرست شدن صفحات سایت شما را برای گوگل تسهیل می کند. ساخت سایت مپ و استفاده از آن به تنهایی تضمین کننده افزایش رتبه شما نیست. برای ساخت سایت مپ و کنترل بیشتر روی محتوای نقشه سایت، به افزونه هایی مانند یوست سئو و یا رنک مث نیاز دارید.

دسترسی سریع

هم چنین باید در نظر داشت که همه سایت ها به یک اندازه فعال نیستند. منظور از غیرفعال بودن این است که صفحات جدیدی به آن ها اضافه نمی شود یا به ندرت تغییر در محتوای آن ایجاد می شود. سایت مپ XML به گوگل و دیگر موتورهای جست و جو می گوید که محتواهای سایت شما آخرین بار کی به روز رسانی شده اند. (تاریخ آخرین به روز رسانی برای گوگل و به طور کلی برای سئو اهمیت ویژه ای دارد).

ساختن نقشه سایت و معرفی به گوگل

به عبارت دیگر زمان و انرژی که گوگل برای ایندکس هر سایت صرف می کند متفاوت بوده و به فاکتورهای متعددی وابسته است. پیش از آن که مراحل ساخت و معرفی نقشه سایت به گوگل را یاد بگیرم بهتر است کمی بیشتر با مفهوم بودجه خزش آشنا شویم. در این مقاله با مفهوم نقشه سایت و تاثیر آن بر سرعت ایندکس و مدیریت بودجه خزش آشنا شده و در ادامه روش ساخت و معرفی به گوگل را می آموزیم. مدیریت نقشه سایت هنر مدیریت هزینه و زمان برای خودمان و گوگل است. همان طور که احتمالا حدس زده اید، یکی از ویژگی های مهم این افزونه، امکان تهیه نقشه سایت یا سایت مپ است. شما می توانید افزونه را به گونه ای تنظیم کنید که نقشه سایت را به صورت مرتب به روز رسانی نماید.

برای همین در ادامه، چند راهکار ساخت sitemap را آورده ایم که بی نیاز از کدنویسی، همه چیز را برایتان آماده می کنند. بهترین موتور جستجو برای سئو و بهینه سازی و افزایش ترافیک چیه... از تمام فضاهای موجود در هر سایت مپ استفاده کنید تا وب سایت شما در هنگام تلاش برای بهینه سازی آن عقب نماند.

هرگز سعی نکنید موتورهای جستجو را با ایجاد نقشه جدید و یا مواردی از این دست گول بزنید تا صفحات شما را مجددا ایندکس کنند. این کار می تواند بسیار ریسکی و خطرناک باشد و گوگل به راحتی این آپدیت ها را رصد می کند و اگر ارزش جدیدی به سایت مپ شما افزوده نشود می تواند برای رتبه و ایندکس شدن سایت شما مشکل آفرین شود. وقتی نمی خواهید یک صفحه از وبسایت شما ایندکس شود معمولا از ربات های متا و تگ های “Noindex,follow” استفاده می کنید. این کار از ایندکس شدن صفحات توسط موتورهای جستجو جلوگیری می کند. این کار برای برخی صفحات در وبسایت شما که مهم هستند ولی دوست ندارید در نتایج صفحات جستجو دیده شوند بسیار کاربردی است.

ممکن است بگویید اگر صفحات سایت به درستی لینک داده شوند دیگر نیازی به sitemap نیست. ولی ساخت سایت مپ تاثیر مثبتی در سئو سایت شما دارد، همچنین در بعضی موارد استفاده از نقشه سایت ضروری است. به عنوان مثال اگر سایت شما تازه راه اندازی شده باشد و تعداد کمی بک لینک داشته باشد، گوگل به کمک سایت مپ می تواند صفحات شما را پیدا و آن ها را کراول کند. نقشه های سایت نمی توانند بیش از 50 هزار URL را در خود ثبت کنند. همچنین حجم فایل نقشه سایت نیز حداکثر می تواند 50 مگابایت باشد.